Recenze Tik tak bum
- Pozitivní (41) |
- Kritické (1) |
- Odborné (1) |
- Video (0)
- Jednoduchá hra, která pomáhá rozvíjet slovní zásobu
- Lze hrát i s poměrně malými dětmi (když už umí číst)
- Vtipná zábava pro dospělé, u které není potřeba zas tak přemýšlet.
- Lze hrát i ve velkém počtu lidí.
- L
Viděla jsem tuto hru hrát napřed v televizi, přišlo mi to jako dobrý nápad a zábava. - Nezklamalo
Mám ráda vědomostní hry a oceňuji každou hru se slovy, která může rozvíjet slovní zásobu dětí.
Lze hrát i s malými dětmi, ale zároveň je vhodná pro dospělé, kteří se rádi zasmějí.
Hra není nijak drahá a pomůže strávit rodině společný čas aniž by seděla u televize apod.
- Perfektní hra nejen pro děti.
Pokud hraje více lidí, hra je celkem složitá. Pokud nemáte dostatečnou slovní zásobu, tak si ani "neškrtnete". Ale o to tady vlastně jde......nutí vás to přemýšlet celou hru, všechny kola - většinou vždy někdo před vámi vám "vyfoukne" slovo, které chcete říci.......Máme i hru TIK TAK BUM JUNIOR - tuhle hru doporučuji více. Je vhodná jak pro malé děti (5let), tak i pro starší a dospělé. Zažijete spousty legrace, hlavně při tikající bombě - bombu rychle z ruky pryč, jinak bouchne.....Hra je vhodná jak pro rodinný kruh, tak i do společnosti, párty apod. Za málo peněz - hodně muziky....
dd
Přidáno: 15. listopadu 2011
- je to dobrá hra na mysl
je to velice výborná hra pro ty kteří jsou např.: dizlektici a disgrafici. já tuto hru velice zbožňuji a doporučím ji každému.
já mám na to svůj názor a vy určitě svůj O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D O:D
- Zajímavá hra
- Trénink rychlosti a pozornosti
- Trénink češtiny - rozšiřování slovní zásoby
- Vhodná pro více hráčů, ale dá se hrát i ve dvou
Hra, při které se člověk učí, ale zároveň se dobře pobaví. Jde především o trénink postřehu, rychlého vybavovaní slov. Díky hře si můžete procvičit a rozšířit slovní zásobu.
Toto všechno je pojato velmi příjemnou a napínavou formou. Díky tikající bombě, která vám může každou chvíli vybouchnout v ruce, získává hra na dynamičnosti a je zajímavá i pro děti, které by jinak o učení se češtiny nechtěly vůbec slyšet.
Dá se hrát i ve dvou lidech, zajímavější je asi při více lidech (4 - 8). Velký počet (víc jak 8) už je ale spíš na obtíž, protože dlouho čekáte, než se na vás dostane řada a obzvlášť děti se během toho můžou začít nudit. Na druhou stranu i během čekání musíte pořád namáhat mozek vymýšlením vhodných slov, protože se často stane, že vám nachystané slovo někdo vyfoukne.
Vhodné hlavně pro děti - hrála jsem se skupinami od šesti let až po dvanáct a všechny to zatím vždy bavilo. Z dospělými jsem tuto hru nehrála, ale určitě je vhodná i pro ně.
Přidáno: 15. července 2010
Recenze: Tik Tak Bum! – výbušná hra | Deskové hry
Zahrajte si Tik Tak Bum! a poznejte, jak je napínavé držet v ruce bombu a snažit se vymyslet správné slovo. Jen to vás zachrání před jistou záhubou!
Celá recenze na www.deskovehry.comZobrazuji 1 - 43 ze 43 recenzí